Tahkon loma-asunto

Tuusulan Maamiesseuran toimintaperiaatteeksi on kirjattu, että yhdistys toimii jäsenistön yhteistoimintaa edistäen, kehittäen jäsentensä ja heidän perheidensä hyvinvointia sekä antaen erityisesti nuorisolle mahdollisuuden toimia harrastus- ja kansalaistoiminnan piirissä.    


Vuonna 2009 yhdistys osti jäsentensä käyttöön lomahuoneiston vilkkaasta Tahkovuoren matkailukeskuksesta Kuopion Nilsiästä. Lomahuoneisto sijaitsee n. 1,2 km päässä keskustasta, Sokos-hotellista, rinteistä ja kylpylästä, kävelymatkan päässä kaikesta. Hiihtolatuverkosto lähtee aivan huoneiston välittömästä läheisyydestä.

Huoneisto on pohja-alaltaan 48,5 m2 sisältäen makuuhuoneellisen parven ja ulkoparvekkeen. Makuupaikkoja ja astioita on 6-8 hengelle. Varusteisiin sisältyy mm. sauna, pyykkikone, kuivauskaappi, tiskikone, hyvin varusteltu keittiö, tv, dvd ja radio. Taloyhtiön pihalla on myös Grillikota ja puutarhakalusteet käytössäsi.

Huoneiston varauksia hoitaa Jussi Hanhilahti, p. 0400 882 090. Varauksia otetaan
vastaan aina vuodeksi eteenpäin. Lomapaikkaa vuokrataan yhdistyksemme jäsenille edulliseen jäsenhintaan, esimerkiksi hiihtolomaviikko maksaa 400 €, markkinahinnan ollessa 800-1000 €. Halvimmat kesäyöt ovat 45 € hintaisia, kun hotellissa yöpyminen kustantaa lomailijalle 120-150 €. Alennetut jäsenhinnat löytyvät varauskalenterista tai mainoksesta.

 

Voit tarkastella varauskalenteria omalta näytöltäsi tai voit tulostaa kalenterin mukaasi.


Tahko on monipuolinen matkailukohde sekä kesällä että talvella. Harrastusmahdollisuuksia on kesällä mm. patikointi, veneily, maastopyöräily. Alueella on kaksi täyspitkää golf-kenttää. Läheltä saat myös sisäliikuntapalvelut sekä mönkijä, -ja moottorikelkkasafarit. Voit myös varata käyttöösi tenniskentän tai lähteä Syvärille tai vaikkapa Lastukoskelle kalastamaan. Talvella perinteisesti hiihto, laskettelu tai vaikkapa retkiluistelu. Läheltä löytyy myös kylpylä, josta saa useita hoitoja ja keilahalli. Tahkolla järjestetään vuoden mittaan useita eri tapahtumia. Tahkolla on mm. sokoshotelli Tahkovuori, Ravintola Piazza, Ravintola El Monte ja hotelli Ukkotahko. Yhteensä kaikkiaan 20 ravintolaa, joista vuoden mittaan löydät useita tunnettuja esiintyjiä ja hyvää ruokaa. Lisätietoja Tahkon palveluista ja kohteista löytyy osoitteesta www.tahko.com. -käy tutustumassa-

Tahkolle pääsee autolla (400 km / 4,5 tuntia), lentäen tai pikajunalla Kuopion kautta, josta mm. sesonkina on jatkuvat bussiyhteydet Tahkolle sekä sesonkina Tahkolla kiertää ilmainen SKI-bussi.

Lähde nauttimaan perheesi tai ystäviesi kanssa Tahkon tunnelmista!

 

 

 

Tuusulan maamiesseuran lomaosake on ylhäällä keskellä.Aholansaaressa on Paavo Ruotsalaisen torppa. Aholansaaressa on myös hyvä ja edullinen ruokapaikka. Kesällä sinne pääsee lautalla, talvella vaikka hiihtämällä.Nilsiän kirkko
Paavo Ruotsalaisen muistomerkkiSokos hotelli TahkovuoriSilta järven yli keskustasta Tahkovuorelle
Näkymä järveltä PiazzalleGolf klubiNäkymä keskustasta vastarannalle
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.
PDF-tiedostoAjo-ohje.pdf (3.2 MB)
Ajo-ohje Keskusvaraamoon, avaimen noutopaikkaan
PDF-tiedostoKarttaleike.pdf (505 kB)
Ajo-ohje avaimen noutopaikkaan sekä seuran huoneistoon
PDF-tiedostoMuutamia vinkkejä huoneiston käyttäjille.pdf (16 kB)
Muutamia vinkkejä huoneiston käyttäjille
PDF-tiedostoTahko mainos 2022.pdf (268 kB)
Tahko mainos 2022
PDF-tiedostoTahko varauskalenteri.pdf (213 kB)
Voimassa oleva varaustilanne, 10.1.2022 päivitetty.

Kun haluat tehdä varauksen tai kysyä lisätietoja, ota yhteyttä Jussi Hanhilahteen, p. 0400 882090 tai sähköpostilla jussi.hanhilahti@purolan.fi

Katso myös uusi Tahko 2021 esite 

https://issuu.com/tahko/docs/tahkocom_talvi_2022_48s_kannet-web