Tuusulan Maatalousnaiset

 

Tuusulan Maatalousnaiset on vuonna 1933 perustettu Tuusulan Maamiesseuran alajaostoksi.

Toimimme nykyisin tiiviisti Maamiesseuran kanssa yhdessä. Oma johtokuntamme on lakkautettu 1.1.2014 alkaen.

Jäsentemme henkinen ja fyysinen hyvinvointi on meille erittäin tärkeä asia. Vuoden aikana järjestämme monia mielenkiintoisia retkiä sekä kursseja, siivoamme kyläraitteja, osallistumme myyjäisiin, kudomme ja neulomme hyväntekeväisyyteen ja mm. kerran viikossa kevät- ja syyskaudella kokoontuu reipas vesiliikuntaryhmä Tuusulan uimahallissa.

Pitäjätasoisen toimintamme lisäksi meillä on aktiivisesti toimivia kyläosastoja. Ne löytyvät Jokela-Nuppulinnan, Kellokosken, Nahkelan, Ruskelan, Rusutjärven, Siippoon ja Tuomalan alueilta. Kyläosastoiltamme löytyy myös apua, jos tarvitset tarjoiluastioita juhlatilaisuuksiin. Vuokraamme edullisesti niin ruoka- kuin kahviastioita.

Tärkeä yhteistyökumppanimme on Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset/Pro Agria Etelä-Suomi ry/Uudenmaan aluetoimisto, jonka järjestämään toimintaan osallistumme aktiivisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kysele lisää toiminnastamme tai kerro toiveitasi meille päin.

 

Toimintakertomukset vuodelta 2023

Toimintakertomukset vuodelta 2023 pitää palauttaa ProAgriaan 7.4.2024 mennessä.

Tuusulan Maamiesseuran omaa toimintakertomusta varten tarvitsen tiedot kyläosastojen toiminnasta mahdollisimman pian, mielellään 26.2. mennessä..

Voitte lähettää kyläosaston tiedot suoraan minulle, joko linkkinä olevalla lomakkeella tai muilla tavoin. Teen niiden perusteella Tuusulan Maamiesseuran nimissä yhteenvedon, jonka lähetän ProAgriaan.

Jos olet jo lähettänyt kyläosaston tiedot suoraan ProAgriaan, niin lähetä kyläosaston tiedot myös minulle.

Minuun saa yhteyttä sähköpostilla kristiina.kajander(at)gmail.com, puhelimella 050 3600589 tai kirjeellä osoitteella Kristiina Kajander, Paijalantie 520, 04300 Tuusula.

Jäsenmäärää ei tarvita kyläosastojen osalta. Myöskään jäsenmaksuun liittyvää kohtaa ei tarvita. Nyt on kiinnostuksen kohteena kyläosastojen järjestämä oma toiminta. Älkää siis  ilmoittako Tuusulan Maamiesseuran tai Tuusulan Maatalousnaisten järjestämissä tilaisuuksissa kävijöitä, koska niiden osallistujamäärät ovat minulla tiedossa. Esimerkiksi vesijumpat, teatterit, kylien yhteiset ruokakurssit, maamiesseuran vuosikokoukset...

Alla on linkki lomakkeeseen, johon voitte täyttää kyläosaston tiedot.

.

MS Word -tiedostoyhdistyksen_toimintakertomuslomake_2023-word.docx (41 kB)
Word, tallenna ensin omalle koneellesi ja täytä siellä
PDF-tiedostoyhdistyksen_toimintakertomuslomake_2023_pdf.pdf (105 kB)
PDF tulostettava ja käsin täytettävä