Tuusulan Maatalousnaiset

Tuusulan Maatalousnaiset on vuonna 1933 perustettu Tuusulan Maamiesseuran alajaostoksi.

Toimimme nykyisin tiiviisti Maamiesseuran kanssa yhdessä. Oma johtokuntamme on lakkautettu 1.1.2014 alkaen.

Jäsentemme henkinen ja fyysinen hyvinvointi on meille erittäin tärkeä asia. Vuoden aikana järjestämme monia mielenkiintoisia retkiä sekä kursseja, siivoamme kyläraitteja, osallistumme myyjäisiin, kudomme ja neulomme hyväntekeväisyyteen ja mm. kerran viikossa kevät- ja syyskaudella kokoontuu reipas vesiliikuntaryhmä Tuusulan uimahallissa.

Pitäjätasoisen toimintamme lisäksi meillä on kuusi aktiivisesti toimivaa kyläosastoa. Ne löytyvät Jokela-Nuppulinnan, Kellokosken, Nahkelan, Ruskelan, Rusutjärven ja Tuomalan alueilta. Kyläosastoiltamme löytyy myös apua, jos tarvitset tarjoiluastioita juhlatilaisuuksiin. Vuokraamme edullisesti niin ruoka- kuin kahviastioita.

Tärkeä yhteistyökumppanimme on Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset/Pro Agria Etelä-Suomi ry/Uudenmaan aluetoimisto, jonka järjestämään toimintaan osallistumme aktiivisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kysele lisää toiminnastamme tai kerro toiveitasi meille päin.

Toimintakertomukset vuodelta 2020

Toimintakertomukset vuodelta 2020 pitää palauttaa ProAgriaan 5.4.2021 mennessä.

Yhdistyksen omaa toimintakertomusta varten tarvitsen tiedot 15.3.2021 mennessä.

Voitte lähettää kyläosaston tiedot suoraan minulle. Teen niiden perusteella Tuusulan maatalousnaisten nimissä yhteenvedon, jonka lähetän ProAgriaan.

Jos olet jo lähettänyt kyläosaston tiedot ProAgriaan, niin lähetä kyläosaston tiedot myös minulle.

Minuun saa yhteyttä sähköpostilla kristiina.kajander(at)gmail.com, puhelimella 050 3600589 tai kirjeellä osoitteella Kristiina Kajander, Paijalantie 520, 04300 Tuusula.

Jäsenmäärää ei tarvita kyläosastojen osalta. Myöskään jäsenmaksuun liittyvää kohtaa ei tarvita. Nyt on kiinnostuksen kohteena kyläosastojen järjestämä oma toiminta.

Alla on linkki lomakkeeseen, johon voitte täyttää kyläosaston tiedot.

PDF-tiedostoESU yhdistyksen_toimintakertomuslomake_2020.pdf (114 kB)
PDF, tulostettava ja käsin täytettävä.
MS Word -tiedostoESU yhdistyksen_toimintakertomuslomake_2020.docx (63 kB)
Word, tallenna lomake koneellesi ja täytä siellä ennen lähettämistä.